Dugnad på Jervskogen lørdag 19. oktober

I forbindelse med Jervskogensamlinga i helga, så har vi dugnad lørdag fra kl 10.00. Håper alle foreldre som ikke har treneroppgaver kan bidra litt, her er oversikt over oppgavene;

Bestilling av klubbklær fra Trimtex

Hommelvik IL langrenn har avtale med Trimtex og åpner nå nettbutikken for bestilling av klubbklær til gode priser for medlemmene. Bestilling må gjøres før 27. oktober 2019.

Se Hommelvik Grand Prix i reprise

Her kan du se hele rulleskirennet i reprise, klikk på lenken under;

Oppstart skitrening for de yngste

Hommelvik Ski ønsker alle barn født i 2010, 2011 og 2012 og 2013 velkommen til skitrening! Vi starter opp sesongen første uken etter høstferien.

Jervskogsamling 18.-20. oktober 2019

Fredag 18.oktober møtes vi til treningssamling på Jervskogen

Takk til alle som var med og bidrog under årets Hommelvik Grand Prix.

Årets utgave av Hommelvik Grand Prix ble et svært vellykket renn.

Resultater Hommelvik Grand Prix

Det ble seier til Jan Thomas Jenssen og Marte Skaanes i seniorklassene, komplette resultateter finner du her.

Hommelvik Grand Prix med ungdomsklasser 14-16 år - STARTLISTER

Lørdag 5. oktober er det klart for Hommelvik Grand Prix igjen, og vi har egne ungdomsklasser for de mellom 14 og 16 år.

Hommelvik Grand Prix rulleski lørdag 5. oktober 2019

Da er startlisten klar, rundt 160 deltakere totalt. Her finner du også praktisk informasjon til løperne.

Dugnad fredag 4.oktober klokken 17.00 på Hommelvik Sjøside

I forbindelse med Hommelvik Grand Prix inviteres det til dugnad. Vi håper så mange som mulig kan sette av noen timer for å få klargjort området før rulleskirennet lørdag

Funksjonærliste Hommelvik Grand Prix 5/10-19 - oppdatert 1/10

Arrangementet blir som i tidligere år, delt mellom ei rundløype for 14-16 år på Sjøsiden, og deretter renn mot Mostadmarka for Junior og Senior. Det er behov for mye hjelp i forbindelse med rennet, og vi har derfor satt opp ei mannskapsliste (vedlegg). Det kan komme noen endringer frem mot renndagen, og som tidligere ber vi om fleksibilitet for å hjelpe til på flere områder etter behov.

Toppidrettsveka 2019

Veldig god innsats av Hommelvikløperne blant topp internasjonal deltakelse!

100 fra Hommelvik ski på samling i Vålådalen

Trening og sosialt samhold fra 23. - 25. August i Vålådalen

Resultat Storheia Rundt 21.8.2019

Flotte forhold under det 39. Storheia Rundt, resultatene finner du her;

Storheia Rundt for 39. gang onsdag 21. august 2019

Turen er 9 km lang, og går i variert skogsterreng på traktorvei og sti Turmarsjen starter mellom kl 17.00 og 19.00. Konkurranseklassen starter kl 19.00. En fin turmarsj for familier, med en veldig fin utsikt fra Storheia, og drikkestasjon på toppen.

Resultat St Olavsloppet 2019

Vi gratulerer lag nr 110 Hommelvik IL med godt gjennomført løp, de ble nr 16 totalt. Det er et "godt og blandet" lag med mange unge og noen skikkelige veteraner. Her finner du resultat og flere bilder;

Samling på Lits camping, Østersund lørdag 29.06 - mandag 01.07.19

Hommelvik ski har treningssamling for junior-og senior med hele 21 påmeldte deltakere i etterkant av St Olavsloppet. Se flere bilder fra samlingen her;

Følg St Olavsløppet og lag nr 110 Hommelvik IL

Onsdag 26/6 startet St Olavsloppet i Trondheim. Du kan følge resultatene LIVE her, også legger vi fortløpende ut bilder på vegen mot mål i Østersund på lørdag.

St Olavsloppet 2019 Hommelvik IL info nr.4 2019

Om 4 dager starter lag nr. 110 ut på sitt St Olavslopp nr 32.

Rekorddeltakelse i Trønder-Østløpet i Hommelvik 18/6-19

Over 200 deltakere i kveldens gateløp i Hommelvik, hvor ca 160 løp 5 km og 41 valgte 10 km. Resultatene finner du her;

Flott sykkeltur og sosial samling i Nilsdalen

Lørdag 15/6 var over 50 stk fra Hommelvik il langrenn samlet i Nilsdalen, etter sykkeltur på ulik lengde først.

John Magnus Haugen skifter klubb

Familien Haugen har flyttet til Meråker og nå har John Magnus skiftet klubb til IL Varden Meråker.

Familiesamling til Vålådalen 23/8-25/8 2019

Vi har den glede av å invitere alle utøvere og foresatte i Hommelvik ski til nok en sosial familiesamling i svenske Vålådalen www.valadalen.se

Aktivitetshelg med Hommelvik ski 15.-16. juni

Lørdag arrangeres det sykkeltur til Nilsdalen og søndag drar vi på klatretur opp Munkstigen på Fosen.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Webkamera Værstasjon - klikk på bildet